Haagse fietsambassadeurs

Ze houden van fietsen. En vertellen graag waarom. Zo hopen ze dat jij ook vaker de fiets pakt. Gewoon omdat fietsen fijn is, gezond en makkelijk. En het neemt minder ruimte in. Zo houden we de stad leefbaar en bereikbaar. Den Haag Fietst!

 • Fietser Roel Lenoir

  Roel Lenoir met zijn fiets

  Naar het werk? Lekker fietsen!

  Ik fiets zo’n 150 kilometer per week, naar mijn werk, op mijn racefiets en op mijn mountainbike. Fietsen is voor mij een oplossing voor heel veel problemen in de wereld.

 • Fietser Marcel Kleizen

  Marel Kleinzen op de fiets

  'Ik heb geen auto, ik fiets alles'

  Als fietsburgemeester ben ik er voor alle Hagenaars. Ik zet me in om van Den Haag een fietsstad te maken. Zelf heb ik geen auto. Ik doe alles op de fiets.

 • Fietser Aicha El Kadiri

  Aicha El Kadiri

  'Ik wil heel Den Haag aan het fietsen krijgen'

  Ik hou niet bij hoeveel kilometer ik per week fiets, maar ik laad iedere avond mijn accu op. En zo’n batterij gaat gemiddeld twee à drie dagen mee. Ik ben zowat op de fiets geboren.

 • Fietser Ayoub Aydin

  Ayoub Aydin op de fiets

  ‘Fietsen hoort gewoon bij de opvoeding’

  Ik kwam erachter dat er kinderen zijn van 8, 9, 10 jaar die niet kunnen fietsen. Dat verbaasde me en deed me pijn in mijn hart.

 • Fietser Nick Bons

  Nick Bons op de fiets in Den Haag

  ‘We fietsen elke woensdagavond’

  Mijn passie was altijd al fietsen. Koffie heb ik de afgelopen vijf jaar ontdekt. En nu is er dus Lola Bikes & Coffee. De combinatie blijkt heel goed te werken.