Pak de Den Haag Bakfiets!

Heb je de Den Haag Bakfiets al zien rijden? Samen met Cargoroo stelt de gemeente deze beschikbaar voor bewoners van de Schilderswijk en de Stationsbuurt.

De (bak)fiets is een handig en snel vervoermiddel voor korte ritjes in de stad. Bijvoorbeeld:
• Als je veel boodschappen moet halen.
• Als je de kinderen naar het sportveld brengt.
• Als vervoersmiddel voor een kinderfeestje.
• Als je naar de bouwmarkt gaat.
• Als je niet de file wilt staan.
• En nog veel meer!

Aimad Bennouho was de eerste die de fiets een weekend gebruikte, voor boodschappen tijdens het Ramadanfeest. Lees zijn verhaal. Daarna volgde Tamme Hansma van Stek Den Haag. Hij bracht er kinderfietsen mee naar Stichting Leren Doen voor het Kinderfietsenplan. Hier lees je daar meer over.

Den Haag Bakfiets

De Den Haag Bakfiets vind je bij Den Haag Fietst! Service & Info

Waar kun jij de bakfiets voor gebruiken?

Gebruik de fiets

Je vindt de elektrische Den Haag Bakfiets bij Den Haag Fietst! Service & Info aan de Wagenstraat 185A. Een samenwerking van Cargoroo en de gemeente Den Haag om het fietsen in de stad te promoten.

Fiets met korting!

Omdat we de Den Haag Bakfiets graag overal zien fietsen, fiets je op deze fiets met korting! Als je deze bakfiets pakt via de Cargoroo app dan kost het fietsen €3,00 per uur in plaats van €4,20 en met de vouchercode DHWG85 fiets je het eerste half uur gratis.

Samen maken we van Den Haag een echte fietsstad. Wat is jouw fietsverhaal? Laat het ons weten via social media met #denhaagfietst

20220607 A5 Flyer Cargoroo