Fiets mee met de Fietslichtjesparade!

Een schemerlamp achterop? Lampionnen aan je fietsbak? Misschien heb jij wel de mooist verlichte fiets van de stad. Fiets mee in de eerste fietslichtjesparade van Den Haag op woensdag 3 november 2021 van 17.00 tot 20.00 uur.

Pimp your Bike en doe vooraf mee aan leuke workshops. Fiets met jong en oud met lichtjes door de stad. En wie weet win jij de prijs voor de mooist verlichte fiets!

Pimp your bike of doe vooraf, vanaf 16.00 uur, mee aan de leuke PIMP MY BIKE workshops. Fiets met jong en oud met lichtjes door de stad. En wie weet win jij de prijs voor de mooist verlichte fiets!

Fiets mee!

Na het verzamelen om 17.00 uur is het om 18.00 uur tijd voor vertrek. De prachtig verlichte stoet fietst vanaf Den Haag Fietst! Service & Info aan Wagenstraat 185A naar het centrum van Den Haag. Een professionele jury, onder leiding van een aantal Haagse fietsprominenten bepaalt de winnaar. Het publiek geeft daarna de publieksprijs weg aan de fraaist gepimpte fiets. Het einde is om 20.00 uur.

Fietsen met plezier

De Fietslichtjesparade is een initiatief van de Haagse Fietsburgemeester Marcel Kleizen (35), fietsambassadeur van Den Haag Fietst in samenwerking met Pépé Den Haag. Hij organiseert deze parade om nog meer kleine en grote stadsgenoten het plezier van fietsen mee te geven. Vanuit deze functie maakt hij deel uit van een internationale keten van Fietsburgemeesters, die onafhankelijk van overheden, met fietsers spreken en gemeenten adviseren hoe er meer, beter en vooral veiliger gefietst kan worden in steden.

Toegang

Deelname kost €5,00 inclusief goodie bag. Meer informatie en aanmelden kan via info@pepedenhaag.nl Voor iedereen vanaf 12 jaar is de Lichtjesparade Den Haag 2021 toegankelijk met een Corona Toegangsbewijs. Dit kan in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs, via de CoronaCheck-app of op papier.